Subscribe:

26 Aralık 2010 Pazar

PES 2011 Güncel Spor toto + Bankasya













HQP Spor Toto Süper Lig Yüzler



HQP Spor Toto Süper Lig Yeni Saçlar







Oyun İçinden Görüntüler









Arkadaşlar Şimdi Vereceğim link Opt sidir Fakat çok fazla indirilirse Full packetini Koyucam

Pack 1

PACK1

Pack 2

PACK2


Pack 3

PACK3


Pack 4

PACK4



OPT Pack 4 dedir diğer dosyalarında kurulması gereklidir.

üst üste 2 defa indirlmiyor 1 ini indirdikten sonra modemi açıp kapatın belki ozaman indirilir.

Her 30 dk bir indirebilirsiniz...

24 Aralık 2010 Cuma

22 Aralık 2010 Çarşamba

Sonunda müjdeyi veriyorum: Pes 2011′in Full versiyonu çıktı !!. Türkiyede henüz çıkmamasına ramen ABD’de Satışa sunulan Pes 2011 ilk gününde internete düştü ve Cracklendi oyun şuan sorunsuz çalışıyor Güvenle indirebilirsiniz.



CPU: Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent processor
RAM: 1GB
VGA: DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6600 or AMD/ATI Radeon x1300 video card)
DX: DirectX 9.0c or higher (included on Disc)
OS: Windows XP SP3, Vista SP2, 7
HDD: 8GB free hard disk space
Sound: DirectX 9.0c compatible sound card
Resolution: 800 x 600 monitor resolution
ODD: 8x DVD-ROM Drive
Network: TCP/IP 192 kbps or higher


Dosyanın toplam boyutu 5.7 GB dir. Dosya Torrenttir. Dosyayı indirmeden önce bir Torrent programına ihtiyaç vardır. Bizim tavsiyemiz Bittorret‘tir. Bittorrenti indirdikten sonra aşağıdaki linki bulunan dosyayı indirip, içerisinden çıkan Pes 2011 dosyasını Bittorrent programı ile açmanız gerekmektedir. Daha sonra oyunu indireceğiniz Diski (C,D) seçip indirme işlemine başlayabilirsiniz

İste Link:

İNDİR


İndirin Bakalım.!

!!

Key: Görmek için üye Girişi Yapınız Üye değilseniz Üye olunuz

7.6 Gb ' DiR Ona Göre İndirelim Sonra Sorun Cıkmasın!!

DYNED İNDİR

Hakan Kulaksız Farkıyla

EN SON SÜRÜM KURULUMSUZ DYNED (OCAK 2010)EN GÜNCEL, KURULUM GEREKTİRMEYEN DYNED'İ BURADAN İNDİRİN. SADECE 3 LINK. KURULUMA, AYARLARA, BİRLEŞTİRMEYE, GÜNCELLEMEYE GEREK YOK. KURULU HALDEKİ PROGRAMI İNDİRİN VE ÇALIŞTIRIN.


Dyned kurulumu yüzünden çıldıranlara müjde. Artık kuruluma gerek yok. Ocak 2010 tarihi itibariyle tüm güncellemeleri içinde barındıran, kurulum gerektirmeyen DynEd Dil Eğitim Programı'nı aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz. Bu, şu anda internette bulunan en güncel sürüm. Yapacağınız işlem çok basit. Aşağıdaki 3 linkte yer alan dosyaları aynı klasöre (örneğin masaüstüne) indirdikten sonra Dyned.part1.exe isimli dosyaya çift tıklayacaksınız. Program kendisini C:\Program Files\DynEd klasörü altına kopyalayacak ve masaüstüne Öğretmen ve Öğrenci girişleri için gerekli olan kısayolları ekleyecektir.





Sizin tek yapmanız gereken bu işlemler bittikten sonra Quicktime'ı bilgisayarınıza kurmak. Quicktime dosyasını C:\Program Files\DynEd klasörü içindeki techw klasörünün altındaki qtw klasöründe bulabilirsiniz. O klasörde bulunan Quicktime installer programına tıkladığınızda Quicktime da bilgisayarınıza yüklenecek ve böylece Dyned kurulumu için sizin sabrınızı çatlatan tüm o adımlardan kurtulmuş olacaksınız. Eğer orada Quicktime'ı bulmayı beceremezseniz, Google'a girip "quicktime indir" yazın ve quicktime'ı verdilen linklerden indirerek kurun.
Bir de, eğer bilgisayarda programı ilk açtığınızda SERVER kısmında herhangi bir server seçili değilse TURKEY (Sadece Resmi Okullar) ibaresini seçmeyi unutmayın.

Önemli Not: Aşağıdaki program Wİndows XP'e sorunsuz çalışmakta olup, Windows Vista ve Windows 7'de denenmemiştir.

EN GÜNCEL (OCAK 2010) DYNED'İ AŞAĞIDAKİ LINKLERDEN İNDİR
Part 1 İndir
Part 2 İndir
Part 3 İndir

19 Aralık 2010 Pazar

Maç Sonucu Galatasaray 1 - 0 Konya Spor


Konyaspor 0 - 1 Galatasaray

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Konya Büyükşehir Belediye Atatürk Stadı’nda Konyaspor'u 0-1 mağlup etti. Karşılaşmada takımımızın gölü 81. dakikada Anıl Dilaver'den geldi. Karşılaşmanın son anlarında çıkan olaylar sonucunda Galatasaray'danLorik Cana ve Konyaspor'dan da Kere kırmız kartla oyundan atıldı.



Bu sonuçla Galatasaray ligdeki puanını 23'e çıkartarak 9. sıraya yükseldi.